Myymäläkalusteet ja työpistekalusteet Pirkkalasta

Panosta toimivuuteen, kestävyyteen ja pitkäjänteiseen tekemiseen

Tateka Metalli valmistaa erilaisia myymäläkalusteita mitä erilaisimpiin toimintaympäristöihin. Tietokonekaapistot. työkaluhyllyt, reikälevyt seinään ja muut ratkaisumme tukevat toimintaasi ja pitävät laitteet, työkalut ja myytävät tuotteet järjestyksessä. Mallistossamme on valmiita ratkaisuja, mutta räätälöimme mielellämme tuotteet todellisen tarpeen mukaan. Sijaitsemme Pirkkalassa, Tampereen kupeessa, mutta toimitamme myymäläkalusteet koko Suomen alueelle.

Laitteet suojaan kaappiin

Suojaamaalla atk-laitteet pidät ne toimintakuntoisena ja vältyt siten ikäviltä keskeytyksiltä. Myymäläkalustevalikoimastamme löytyy useita koko- ja mallivaihtoehtoja laitteiden suojaamiseen. Erilaiset lisävarusteet tuovat oman lisänsä käytettävyyteen.

Työpistekalusteet

Tateka Metallilta saat tarpeisiisi sopivan kokoiset työpistekalusteet, oli sitten kyseessä kokoonpanon, kunnossapidon tai myynnin työpiste. Hyvin toimivassa työpisteessä kaikki tarvittava on aina esillä. Oma jauhemaalaamomme mahdollistaa myös, että kalusteet tarvittaessa vastaavat yrityksenne värivalintoja yleisellä tasolla, mutta myös yksityiskohtia myöden.

Reikälevyt ja työkaluhyllyt

Seinään kiinnitettävät työkalulevyt pitävät tarvikkeet näkösällä, mutta hyvässä järjestyksessä. Itsenäinen, liikuteltava työkaluseinä antaa vapautta järjestellä tilaa ja työkaluja toimintojen mukaan. Kaksipuoliset työkalupaneelit ovat tukevia ja helppoja liikutella paikasta toiseen.

Tiedustelut ja tilaukset:

Tateka Metalli toimittaa tarvitsemasi työpiste- ja myymäläkalusteet. Annamme mielellämme lisätietoa tuotteistamme sekä siitä, miten järjestäisit kokonaisuuden toimivaksi. Toimitamme myymäläkalusteet koko Suomen alueelle nopein toimituksin.