Kurikantie 12 33960 Myynti 0400 413 193 myynti@tateka.fi

ATK-suojakaapit, tietokonekaapit, latauskaapit

Laadukkaasti Pirkkalasta koko Suomeen toimitettuna

Tietokonekaappi, Atk-kaappi, Pölytiivis

Laitteet suojaan kaappiin

Suojaamaalla atk-laitteet pidät ne toimintakuntoisena ja vältyt siten ikäviltä keskeytyksiltä. Myymäläkalustevalikoimastamme löytyy useita koko- ja mallivaihtoehtoja laitteiden suojaamiseen. Erilaiset lisävarusteet tuovat oman lisänsä käytettävyyteen.


Tateka Metalli toimittaa keskusyksikkötelineet, näppäintasot, johtokourut, mappitelineet, latausvaunut, latauskaapit, AV-kaapit ja dataprojektitelineet. Valmistamamme tuotteet sopivat monenlaiseen tilaan niin toimistoissa, kouluissa kuin erilaisissa teollisuuden tiloissa. Ratkaisumme luovat siistin vaikutelman ja säilyttävät tietenkin laitteet hyvässä suojassa, järjestelmällisyys luo tilaan myös lisää toimivuutta.

Latausvaunut, tietokonekaapit

Tatekan valmistamat kannettavien tietokoneiden latausvaunut ovat tukevia ja käytännölliseksi suunniteltuja kotimaisia tuotteita, joissa on erittäin hyvät lisävarustemahdollisuudet ja josta kokojen puolesta löytyy hyvä valikoima. Vaunuissa on mm. ulosvedettävät reilun kokoiset hyllyt, laadukkaat ja isot pyörät, sisääntaittuvat jousitetut kahvat mahdollistavat ahtaissa tiloissa esim. hississä kuljettamisen ja vievät vähemmän tilaa säilytyksessä. Erinomainen valinta mikäli haluat pitää koneesi turvassa lukkojen takana ja säästää säilytystilaa, sekä käyttää vain yhtä pistorasiaa kaikkien koneiden lataukseen.

Kaappiin mahtuu samanaikaisesti useampi kannettava tietokonetta lataukseen, vakiovarusteisiin kuuluvat mm. laadukkaat 100 mm lukittavat pyörät, jousikahvat sivuilla ja Abloy-lukitus. Latausautomatiikka jakaa virtaa kerrallaan neljäsosaan kaappista valinnaisesti tunnin/puolituntia ja vaihtaa seuraavaan osaan itsestään, kaapissa on myös yksi 3-os virtakisko jatkuvalle virralle.


Tietokonekaappi, Atk-kaappi, Pölytiivis Tietokonekaappi, Atk-kaappi, Pölytiivis

AV-kaapit

Räkkikaapit on hyvä säilytys ja sijoituspaikka kaikille esitystekniikalle, servereille, keskusyksikoille ym. mitkä halutaan siististi suojaan ja järjestykseen, standardi 19" kiinnitys mahdollistaa kaikkien vastaavien tuotteiden kiinnityksen kaappiin. Räkkejä voidaan varustella monipuolisesti erilaisilla lisävarusteilla.

Tiedustelut ja tilaukset:

Tateka Metalli toimittaa tarvitsemasi ATK-suojalaitteet, tietokonekaapit, latauskaapit sekä erilaiset AV-kaapit toimistoihin, kouluihin ja teollisuuden tarpeisiin. Toimitamme tuotteet Pirkkalasta koko Suomen alueelle.

Katso tarkemmat yhteystietomme